Mit csináljak? Képméretváltozás bekapcsolásonként?
Figyelt kérdés
Laptopomra tegnap rálépett a macska.. nem tudom mit sikerült megtaposnia, de akkor elállítódott a képernyő méret.. először gondoltam hogy a Crtl-ra lépett rá én meg megtekertem a egér görgőjét közben és az a baj.. de nem. aztán megtaláltam, hogy a tulajdonásokban a képméret átállítódott 800X600ra, az amúgy 1366x768-ról. visszaállítottam. Erre minden egyes bekapcsláskor betölti az eredetit, aztán villan egyet és ehozzaa 800x600-at...
mit csináljak hogy megmaradjon a rendes?
hiába okézom le, hiába nyomom előbb az alkalmaz, aztán az okot.
ötletek?
2010. máj. 11. 12:02
1/2 anonim válasza:
esetleg a frissítés nem állítódott el?
2/2 A kérdező kommentje:
megoldottam, bár azt még mindig nem tudom mire léphetett rá, de elállította a monitor "felhasználását" presentációra, és ezért lett olyan, visszaállította a régire és már jó is :D
2010. jún. 13. 13:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!