Vr szemüveg hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék venni a telefonomhoz egy Vr szemüveget és kontrollert, csak nem tudom, hogyan csináljam. Az első variáció egy komplett szett (szemüveg1), a másik egy külön szemüveg+kontroller duó. A honlapon azt írják, jól működik így is (szemüveg2 + kontroller). A kérdés, hogy melyikkel jönnék ki jobban.
Linkek:
szemüveg1: [link]
szemüeg2: [link]
kontroller: [link]
2017. márc. 16. 15:07
1/8 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen telefonod van.
2/8 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxy S6. Galaxy Gear VR-t nem szeretnék venni, mert kicsit drágának találom, és mivel még nem próbáltam ki a VR-t, így egy olcsóbb szemüveggel szeretném megtapasztalni, hogy ne bukjak sokat, ha esetleg mégsem jön be.
2017. márc. 16. 16:32
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Google Cardboard-ot őszintén szólva nem szeretnék venni, igaz, olcsón szeretném megúszni, de egy darab kartonnál valami "minőségibbet" szeretnék venni. Valamelyik szemüveget a belinkeltek közül szeretném venni.
2017. márc. 17. 09:33
5/8 anonim válasza:
"és mivel még nem próbáltam ki a VR-t, így egy olcsóbb szemüveggel szeretném megtapasztalni,"
"olcsón szeretném megúszni, de egy darab kartonnál valami "minőségibbet" szeretnék venni."
Ellentmondásokba keveredsz.
A kartont akár el is dobhatod ha nem tetszik.
A többit is, csak ahhoz drága.
6/8 A kérdező kommentje:
Lehet, de gondolom nem lehet kényelmes, ha egy karton nyomja a fejed. Szeretnék az általam linkeltek közül választani, mert azok még mindig jobbnak tűnnek, mint a Cardboard. Tehát a kérdés, hogy ezek közül melyiket válasszam?
2017. márc. 17. 13:00
7/8 Brandon41 válasza:
És esetleg egy használt gear vr? A gear vr-t a Samsung és az oculus csinálta együtt és a gear vr ára apró pénz a rift-hez vagy a vive-hoz képest.
8/8 A kérdező kommentje:
Azon is gondolkodtam, néztem is Jófogáson meg mindenhol, de mindenhol előre utalás van, én meg azt őszintén szólva nem szeretem. És nem hiszem, hogy 1-1,5 órát szeretnék autózni egy szemüvegért (meg ugyan ennyit vissza).
2017. márc. 19. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!