Nem ugyanaz az árkategória. Egyenértékű hangminőséggel rendelkező vezeték nélküli fejhallgató körülbelül 3-szor annyiba kerül. Ráadásul biztonsági kockázatokat is felvet.
Csak akkor vegyél vezeték nélküli fejhallgatót, ha feltétlenül szükséged van rá. Egyelőre túlságosan kiforratlan.
Sajnálatos, ami a hölggyel történt, de nem tudjuk, hogy milyen fejhallgató volt, nem tudjuk, hogy milyen akkumulátor volt benne, mert ha valami utángyártott kínai vacak, akkor nincs több kérdés.
Nem gondolom, hogy kiforratlan lenne, vezeték nélküli fejhallgató sok éve van piacon, nem múlt hónapban találták fel, ez az eset sok millióból 1, ami a hölggyel történt. Azért egy Sony, AKG, vagy Sennheiser nem fog az arcodba robbanni.
Visszatérve a kérdéshez, mire kell? TV nézés, PC, zene hallgatás telefonról stb? Meg mennyit szánnál rá?
Vezetékes előnyök:
- olcsóbb
- nem kell töltögetni az akksit
Vez. nélküli előnyök:
- kényelmesebb, mert nem kell vesződni a vezetékkel
Ha neked a kényelem, a szabad mozgás megéri a felárat és az akkutöltögetést, akkor vez. nélkülit vegyél.
Ha fontos a hangminőség, akkor vezetékest.
Nekem van vezeték nélküli, Trevi, viszonylag olcsó volt, de a bluetooth ellenére jól szól, meg sem közelíti a vezetékest. Gondolom egy 25ezres jobban szól, viszont az idegesítő mikor hallgatás közben merül le.........
Egyértelmű, hogy vezetékest vegyél. Vezeték nélküli sokkal drágább és nem tud annyit. A vezeték nélküli alap állapotban sistereg, van egy alap búgása. A vezetékes minden szempontból jobb, sokkal realisztikusabb, élesebb és tisztább a hangzása.
Ez a vezetékes-vezeték nélküli fejhallgató kérdés olyan mint a wifi-LAN internet kérdés. Jó a wifi, kényelmesebb, de a LAN ezerszer jobb, gyorsabb és az is marad.
Nekem akg 915 van es nagyon szeretem nem sistereg, nics alapzaj, nem akad beke a kezem a vezetekbe nem buzeralja a nyakamat a vezetek. Mehetek vele a lakasba ahova akarok jol szol sokaig birja az akku egesznap tudom viselni mert kenyelmes es konnyu. 2 db aaa elem vagy akku valo bele nem valami cserelhetetlen vagy beszerezhetetlen gyari borzalom. Elore jelzi kis sipolassal hogy le fog merulni, a sajat kis hangjelzeseit rakeveri nem pedig lehalkitja vagy meg szakitja azt amit hallgatsz.
negativum a vegere
Rogton hasznalat utan nehezkes a toltore tenni mert kitagul es nem passzol... Kb ennyi
Nézegetem Árukeresőn az AKG K915-öt, basszus jól felnyomták az árát tavaly év végén. 19-ről felvitték 27-29 környékére. Egyetlen egy boltban van 18-ért, utána egyből 24 a következő ár. 2 fő negatívumot hoznak fel, az egyik a már említett dokkolóra nehezebben csatlakozás, a másik pedig, hogy kissé több hang hallatszik kifelé, mint kéne.
Amúgy vezetékesből akkor ki mit ajánl? Én is kíváncsi vagyok már rá, hogy ha vezeték nélkülit nem, akkor vezetékesből milyet? TV, PC a szempont, ár kb 15-20 között max. De ha van valami kihagyhatatlan, ami 20 fölött van, akkor még belefér egy kicsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!