Mi lehet abaj, mi nem bírja?

Figyelt kérdés
Van egy 2*75w-os 8ohm-os sztereó erősítőm,ami hajt 2db 150w-os 8ohm-os 3utas hangfalat és ha felesnél feljebb veszem a hangerőt, akk torz recsegő hang a válasz a hangfalakból.Valami ötlet
2010. máj. 10. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Annyit tudok javasolni, hogy az erősítőt próbáld ki egy másik hangfallal, a hangfalat egy másik erősítővel!

Az is lehet, hogy a keverőd vagy az erősítőd torzít!

Írd meg, hogy milyen berendezést használsz!(jel-zene forrása - keverő - előerősítő - stb.) Nem a típusa érdekel, hanem az, hogy miket kapcsoltál össze! Az egyik barátom fia Pc-ről akarta nyomatni a zenét, minden max.-ra volt állítva, és csak a PC-n szabályozta a hangerőt! Ugyan ez a jelenség volt tapasztalható!

2010. máj. 10. 21:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Pc-ről tolom Én is,de nincs keverő,előerősítő csak szimplán a sztereó erősítőre van kötve.Az a szívás hogy mindenkinek hifi van a közelben így nem tudom kipróbálni másik cuccal.

Köszi az eddigi válaszokat.

2010. máj. 11. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Kis hangerővel próbáltad? Akkor is torzít?
2010. máj. 12. 22:46
 4/4 anonim válasza:
Én is PC-vel használom a hifi hangszóróját, de úgy hogy vettem anno egy pc-hez való sima egyszerű stereo hangszórót. Most meg annyit csináltam vele, hogy egy 25W-os hangszórót kötöttem az egyik helyére.
2010. máj. 14. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!