A Sims3-at vagy a Sima4-et vegyem meg?
Szia!
Én még mindig a 3mal játszom, kb. 2 éve kezdtem, és nagyon szeretem, szerintem nem "elavult". Szoktam hozzá kiegészítőket is venni. A négyessel nincs tapasztalatom.
Én tudom a hármast ajánlani, tényleg nagyon jó.
Nem olyan bonyolult a Sims 4 angolja, hamar meg lehet tanulni, de le lehet tölteni hozzá magyarítás, igaz nincs teljesen kész.
A Sims 4-be sokkal élethűbbek a Simek mozdulatai, interakciói, illetve ugye több mindent tudnak egyszerre csinálni, a Sims 3 viszont sokkal szabadabb a nyílt világ miatt, és nekem a grafikája is jobban tetszik. Plusz mivel már van hozzá egy rakás kiegészítő ezért több a lehetőség is, de ehhez azokat is meg kell venni sajnos.
Amúgy ha Sims4-et vennél, itt van a Magyarítása, igaz nem teljes, de már így is játszható! :D
én mind2-vel játszom. :D
Mind a kettőben van olyan ami a másikban nincs. Szóval, ahogy érzed melyik kell neked. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!