Bluetooth hangszórón késik a hang, miért?
Figyelt kérdés
Vettem egy Bluetooth hangszórót: Sony SRS-XB3 de 1-1.5 mp-et késik a hang és néha hallom hogy 1 mp re begyorsul vagy akad egyet a zene és nagyon idegesítő :( de csak az én telefonomról máséval nincs ilyen hiba: Doogee x5
Valamit lehet vele kezdeni?
Köszönöm a válaszokat
#hang #késés #hiba #bluetooth #Sony #hangfal #idegesítő #hangláda #bluetooth hangszóró #sony srs-xb3
2017. márc. 10. 17:46
1/9 Ypszilon1980 válasza:
Semmit,a telefonban a bluetooth-on van késleltetés,nincs jól megcsinálva.
2/9 A kérdező kommentje:
azt csak telefon lecserélésével oldhatom meg?
2017. márc. 10. 19:00
3/9 anonim válasza:
Igen. A kínai kacatokat meg kerüld el legközelebb.
4/9 A kérdező kommentje:
nekem arra van csak pénzem 60-70et nem fogok telefonra költeni
2017. márc. 10. 19:58
5/9 Ypszilon1980 válasza:
Akkor ne használd zenére bluetooth-on, más megoldás nincs. A FIIO-nak van lejátszója, ami a zenéket bluetooth-on késleltetés nélkül tudja árküldeni.
6/9 anonim válasza:
A szabvány korlátainak ők sem tudnak mit csinálni. Késleltetés mindig van.
8/9 Ypszilon1980 válasza:
Na jó, valamennyi van, de annál nagyon kevés.
9/9 marshallericsen válasza:
Semmit nem ér egy jobb telefon persze minimalizálódig a hang késése de azért észrevehető a hang késése egy jobb készüléken is
Jelenleg Samsung S8 készülékem.van
És úgy lehet észlelni a legjobban ha késik a hang
Pl és mivel gyakran játszom a Walk Band és Perfect Piano alkalmazással ezek zongora alkalmazások
És ha lenyomom a billentyűtt akkor egy nagyon minimális késés még mindig van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!