Miért kéri, hogy instaláljam a Unity Web Playert, hogyha már alapból fel van instalálva?
Figyelt kérdés
Utánaolvastam, és ilyen hiba csak a Chromenál jelentkezett, de én firefoxon vagyok. Újrainstalláltam a Firefoxot és a Unityt is, de nem változott a probléma. Konkrétan facebookon egy játékról van szó (iLands), eddig nem volt vele probléma, csak most, és megnéztem más Unitys játékokat és szintén azt dobta ki, hogy "install Unity Web Player now".2017. márc. 8. 18:52
2/6 A kérdező kommentje:
A legújabb firefox és unity
2017. márc. 24. 13:48
3/6 anonim válasza:
Telepítsd újra a Firefox-ot, meg az Unity-t. Hátha menni fog.
4/6 A kérdező kommentje:
Már megtettem és le is írtam (ott fent)
2017. márc. 24. 19:18
5/6 anonim válasza:
:D Bocs, elfelejtettem, hogy beleírtad... Akkor nem tudom, mi lehet a hiba.
6/6 A kérdező kommentje:
Hogyha netán másnak is ez a problémája:
Az egyetlen megoldás az Internet Explorer, mivel a Firefoxon többé már nem működik a Unity (kivétel néhány játék)
2017. jún. 21. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!