Szeretnék venni fejhallgatót 10. 000-15. 000 ft körül, tudnátok segíteni?
Nagyon nem értek hozzá :\, de szeretnék valami jobb minőségű fejhallgatót, 1500-forintos fülhallgatókat nagyon pocséknak érzem.
Amit szeretnék hogy minél tisztább hangzása legyen, legyen tartós, nálam valamiért az olcsó fülesek 2-3 hónapnál nem bírnak többet :\, pedig csak simán használom azokat is...
S jó lenne ha a basszusa jó erős lenne.
Ha hozzáértő elolvassa lehet ha hülyének fog nézni, de nem tudtam mit és hogy írjak. Csak kicsi segítséget adjatok :).
Árban mehetünk kicsit nagyobbra, s kisebbre is.
Az AKG K912 vezetéknélküli én biztos nem venném meg. Hol vásárolsz egyébként, mert az árat ott érdemes nézni.Másik fontos, milyen kialakítás keresek? Fület körül ívelő (over ear, nem nyomja a fület, de nagy, meg beizzadhatsz benne) vagy olyat ami a fülön van rajta (kisebb sokkal, támaszkodik a füleden).
Tipikus választás ebben az árszegmensben a SONY MDR-V55
@#2
A Sony is jó.Olyan fejhallgatóim is voltak,de mióta a K912-t használom(~3 éve),azóta azt is tudom,hogy milyenek a mély hangok.:)
"AKG K912"
Vezeték nélküliekkel hallottam h pl. filmnézéskor késik a hang, ez igaz? Basszusa milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!