Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szeretnék venni fejhallgatót...

Szeretnék venni fejhallgatót 10. 000-15. 000 ft körül, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Nagyon nem értek hozzá :\, de szeretnék valami jobb minőségű fejhallgatót, 1500-forintos fülhallgatókat nagyon pocséknak érzem.

Amit szeretnék hogy minél tisztább hangzása legyen, legyen tartós, nálam valamiért az olcsó fülesek 2-3 hónapnál nem bírnak többet :\, pedig csak simán használom azokat is...

S jó lenne ha a basszusa jó erős lenne.

Ha hozzáértő elolvassa lehet ha hülyének fog nézni, de nem tudtam mit és hogy írjak. Csak kicsi segítséget adjatok :).

Árban mehetünk kicsit nagyobbra, s kisebbre is.

2017. márc. 4. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
AKG K912
2017. márc. 4. 21:13
 2/7 63tqh válasza:

Az AKG K912 vezetéknélküli én biztos nem venném meg. Hol vásárolsz egyébként, mert az árat ott érdemes nézni.Másik fontos, milyen kialakítás keresek? Fület körül ívelő (over ear, nem nyomja a fület, de nagy, meg beizzadhatsz benne) vagy olyat ami a fülön van rajta (kisebb sokkal, támaszkodik a füleden).

Tipikus választás ebben az árszegmensben a SONY MDR-V55

2017. márc. 4. 23:43
 3/7 63tqh válasza:
Másik, nem azért hogy leszóljalak, senkinek nem kell szégyellnie mennyit költ valamire, de egy jó minőségű, tartós és megbízható fejhallgató olyan 50e Ft környékén kezdődik.
2017. márc. 4. 23:47
 4/7 A kérdező kommentje:
De mivel kapok többet 50.000 forintért?
2017. márc. 5. 08:20
 5/7 anonim ***** válasza:

@#2

A Sony is jó.Olyan fejhallgatóim is voltak,de mióta a K912-t használom(~3 éve),azóta azt is tudom,hogy milyenek a mély hangok.:)

2017. márc. 5. 09:57
 6/7 A kérdező kommentje:

"AKG K912"

Vezeték nélküliekkel hallottam h pl. filmnézéskor késik a hang, ez igaz? Basszusa milyen?

2017. márc. 5. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem késik.A basszus jó.Éjjel töltöm.Másnap egész nap bírja és hosszú távon sem kényelmetlen.Az akkuja jó még 3 év használat után is.A párnák moshatóak.Szerintem minden igényt kielégít.Egy negatívum azért van: ki kellett szednem a bekapcs gombot,mert volt némi játéka és zörgött ha mozgattam a fejem.Azóta egy maszek segédeszközzel kapcsolgatom.Nagyon jól kizárja amúgy a környezeti zajokat,mert over the ear-tehát a párna a fejen fekszik fel,nem a fülön.
2017. márc. 5. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!