Csavarkapocs kérdése:
Autó rádió a garázsban miért nem fog be egy adót sem?
Figyelt kérdés
Üdv Mki!
A kérdésem a következő: autórádiót szereltem a garázsba. Hiába van hozzá antennám egyetlen adót dem tudok befogni. Hogyan tudnám ezt orvosolni?
2017. febr. 28. 21:18
1/7 anonim válasza:
Pl kidugod az antennát egy lyukon.
3/7 A kérdező kommentje:
A födém cserép, gerenda, OSB. Az autóban lévő rádió teljesen jó. Ezért jött az ötlet egy autó rádiót rakni a műhely részbe is. Vettem hozzá egy autó antennát, de azzal is csak sistereg.
2017. márc. 1. 04:55
4/7 anonim válasza:
A kocsival ha beállsz akkor szól a benne levő rádió?
Bár nem vagyok biztos benne , de azt hiszem az antenna le van testelve, az autóban és azért jó.
5/7 anonim válasza:
Az autók nagy részében antenna erősítő van, lehet hogy becsapós az összehasonlítás, hogy a kocsiban jó a vétel.
6/7 A kérdező kommentje:
Mivel az elektronikához nem értek:
a) hogy testeljek le egy nem autóban lévőrádiót? (a garázsban a 12V-ot egy 36A-es tápegység (nem számítógép) biztosítja, ami a leírás szerint ad földelést. Vagy az nem ugyanaz?)
b) vennem kellene egy erősítőt?
c) Egyéb megoldás?
2017. márc. 2. 08:56
7/7 A kérdező kommentje:
No. Próbaképpen egy 10m-es koax kábelhez kötöttem az autó antannát, amit a rádióba dugtam. Felvittem a tetőre, de a Kossuth-on kívül semmi nem jön.(88.3 MHz) Viszont én a 98.4 MHz szeretném.
2017. márc. 2. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!