Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudtok mondani ilyen fülhallga...

Tudtok mondani ilyen fülhallgatót?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap utaztam a buszon (ikarus, ami elég hangos), mellettem pár méterre állt egy fazon aki zenét hallgatott és a zajos, tömött buszon simán hallottam a fülesét több méterről. Baromi hangos volt!

Naaaaaa! Nekem ilyen kell :D

Mondanátok márka neveket, illetve kb mennyibe kerülhet. Ja és hogy hol lehet venni. Előnyben az olcsóbbak

2017. febr. 27. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:

A ritka fos basszus nélküli gyári iPhone fülesek ilyenek, utálom őket.

Akárhányszor mondja nekem egy felhasználó, hogy "hallod hallgasd már meg ezt a zenét!"

A fejem leszakad olyan hangos, de hogy azokban 0 basszus van, az is fix.

2017. febr. 27. 19:07
 2/4 Ypszilon1980 ***** válasza:

Pedig a mélyebb hangok távolabb jutnak, mint a magasak.

Az, hogy te hallod más fülhallgatójából a zenét, az nem azt jelenti, hogy jó a füles és baromi hangos. Egyszerűen vannak olyan fülesek, amik nem illeszkednek rendesen, illetve a hang jelentős részét kifelé tolja. Egyrészt a fülesekhez azért adnak többféle gumi füdugót, hogy mindenki a saját fülére tudja igazítani.

Nekem ami van elég hangos és alig lehet a környezetében hallani. Ami olyan, hogy nagyon hangos és semmi külső zaj nincs, az elég drága és abban van zajérzékelő is, na azzal tényleg semmi külső zajt nem fogsz hallani, csak a zenét.

Nekem most egy Trevi 8000 Ft-os bluetooth-os fülesem van, de a Pioneer sem rossz, a Skullcandy még jobb, ezek kb. 3-6 ezerbe kerülnek.

2017. febr. 27. 22:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Félre értetted utolsó..

Ez furán fog hangzani, de az a lényeg, hogy mások hallják, hogy mit hallgatok.. Ne kérdezd ez mért jó, nemtudom.

Ja, és persze nagyon fontos a basszus!

2017. febr. 28. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha olyat akarsz, amiből kihallatszik a zene, abból értelemszerűen a basszus is "kiszökik". Egyébként a fülhallgatót nem erre találták, akkor inkább hordjál magaddal hangszórót, akkor legalább jól meg is vernek vagy bírságolnak majd a hülyeségedért cserébe.
2017. márc. 1. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!