Szerintetek melyik jobb? A Sony Walkman X-Series vagy az iPod Touch? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Itt az X-Series:
Itt az iPod Touch:
VÁLASZTÁSOTOKAT INDOKOLJÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előre is köcce!
2010. máj. 9. 16:49
1/6 anonim válasza:
Szerintem az iPod sokkal jobb mivel több mindent tudsz rajta csinálni gondolok itt: játékra filmre egy nagyon nagy kijelzőn, Internet ami sztem nem elhanyagolható szempont de, ízlések és pofonok :D
2/6 anonim válasza:
Sony X Series árát nem tudom . De én mindenképp iPod Touchot vennék :) Vannak rá nagyon jo játékok is. Lehet hogy csak 8 GB -os de öszintén 4000 szám minek ??
3/6 anonim válasza:
Ipod touch. Nagyobb kijelző, van 8 és 16 gigás méretben is, sőt 32-esben, jailbreak után több tízezer program tehető rá ingyen, köztük csomó szuper játék meg minden, szerintem egyértelmű.
4/6 anonim válasza:
touch,mert minőségibb(anyaghasználat) és mert jobban néz ki.
5/6 A kérdező kommentje:
és ha csak azt nézzük, hogy melyiknek jobb a hangminősége???
2010. máj. 9. 17:55
6/6 anonim válasza:
az ipodnak sajnos nemolyan jó a hangminősége viszont az X Serieset még nem hallottam :P de az ipodra van csomó hangszóró akár vezetéknélküli is, nekem a kedvencem az iPig aminek kiábrándítóan jó a hangja (a minősége is ) és a basszus is nagyon jó de nem is kerül egy vagyonba (19 000)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!