Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a legjobb minőségű...

Melyik a legjobb minőségű fejhallgató max 18 ezer-ig?

Figyelt kérdés

Anyukámnak lenne születésnapjára, mert már rég szeretne egyet. A főbb szempontok: tiszta hangzás, a lehető legkényelmesebb, fület körülölelő. Vezetékes és nélküli is jó.

Már keresgéltem, de én nem próbálgattam melyik milyen, szóval szeretném a tapasztaltabbak véleményét kikérni. Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. febr. 25. 15:47
 1/4 A kérdező kommentje:
Eddig kettőt találtam, viszont sehol sem találtam véleményt... Az egyik a Philips SHO-5300, a másik az AKG K912E. Aki használ/használt ilyeneket, mondana véleményt?
2017. febr. 25. 15:53
 2/4 anonim válasza:
SteelSeries v2 nem opció? Nekem csupa pozitív tapasztalatom van vele!
2017. febr. 25. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ennek a hangjába garantáltan bele fog szeretni, főleg ha zenét hallgat rajta. Nagyon durva térérzetet ad, tényleg mintha ott ülnél a nézőtéren. Basszusban visszafogott, de gondolom anyukád nem akar tucctucc zenéket hallgatni.

2017. febr. 25. 17:33
 4/4 anonim válasza:

[link]

A legjobb fejes a világon, és sony.

Zenehallhatásra, játékra, akár csak műsor hallgatásra házban-kertbe kíváló!!

Megbízható, ütős, nagyon kényelmes mivel fej mérethez állítja magát a puha bőr pántja.

Én kertbe kapálásnál is metált hallgatok, 60m re a géptől, és van hozá 2x2 pár no name chinai akkum amit ha töltök sose fogy ki, + ott van hozzá a két kis sony akku is.

2017. febr. 25. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!