Hogyan tudom a TV-t és a Monitort egyszerre használni mint megjelenítőt?
Figyelt kérdés
van a gépemben egy GTX 1070 videó kártya azon van csatlakozókból 3 db Display Port 1.4
1db Dual Link DVI-D
HDMI 2.0, a monitorom HDMI2.0-val van csatlakoztatva a monitorhoz mint megjelenítő, a TV-n meg van DVI kimenet, de szerintem az nem DVI-D mert nem olyan a formája, de ami érdekelne a DVI-d az átviszi a hangot is mert ha a monitoromat akkarom DVI-vel használni azt írja ki NO SIGNAL, és kikapcsol a monitorom, a lényeg azért akarom a TV-t is csatlakoztatni a géphez mert amikor filmet nézek van olyan film amit nem tudok át konvertálni, és letölteni, ilyenkor használnám a TV-t megjelenítőként, mivel az nagyobb hogy tudom ezt megoldani ?
2017. febr. 15. 16:34
1/1 A kérdező kommentje:
bocsi a géphez
2017. febr. 15. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!