Mennyiért tudnám eladni az alább leírt laptopot?
Még kb 7-8 hónapja vettem 180ezerért. Lenovo ideapad 100
CPU: Intel Core-i5 5200U 2.20Ghz, RAM: 4GB DDR3 1600Mhz, Videókártya: NvidiaGeforce 920M 2GB, adatok tárolása: 128 GB SSD(!), Win7 x64
-beépített wifi
-beépített bluetooth
-HD kijelző
-kettő USP port, amiből az egyik 3.0
-HDMI, UTP csatlakozók
-DVD író
Hozzá a gyári töltő a gyári dobozában, Trust USB elosztó megy hozzá ajándékba + 2db verbatim CD lemez, ami újraírható
Most megadtam a tudnivalókat róla, hogy kb a hírdetésnek milyen szövege lenne. Úgye mint írtam, 180E-ért vettem, 8 hónapos kb (használt) szerintetek mennyiért tudnám eladni? (tökéletes kívül és belül). Válaszotokat előre is köszönöm szépen :)
Én is olyan 80-130 közé lőném. Ha személyesen- civilnek tudnád eladni, akkor többet kaphatsz, mint egy boltosnál.
Ha hirdeted érdemes kicsit többet írni, hogy lehessen alkudni belőle. Tehát ha 100 ezerért akarnád eladni, akkor hirdesd 130 környékén, és abból még engedhetsz is.
Én megemlíteném, hogy miért akarod eladni.
100 ezerért. Oké hogy tök jó, de aki csak 100 ezret akar költeni egy gépre azok többsége is inkább újat vesz 2 év garival, gyengébb procival. A Windowst meg "okosban" ráhegesztik, ez a magyar mentalitás.
Aksi is 8 hónap alatt olyan 15-20%-ot kopik.
Mondjuk a jelszó kimaradt:
Nem lopott! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!