Mire valo ez a kiallo, szabadon logo vezeték az aux kábelbol - hogyan kell bekotni ezt a tolato kamerát az autoba?
Szerintem az csak a testre megy.(bár én elsőre nem csinálnék vele semmit!)
Egyébként: Ezzel a kábellel adod a kamera videójelét a rádió bal-alsó sarkában az R.C IN aljzatba.
A kamera kinai,nevtelen
A kiallo piros kabelt hova kene kotnom akkor? amugy az elejen es a masik vegen is van az RCA kabelnek(aux kabelnek) ez a kiallo kis piros vezeték
Átlagos fejegységeknél ez arra van, hogy a kézifék kapcsolójára kösd.
Hogy csak behúzott kézinél tudjál videózni, vagyis vezetés közben ne.
Jelen esetben meg, mivel tolatókameráról van szó, a tolatólámpára kell kötni, akkor kacsolja be a videót, ha tolatsz.
Wadmalac - koszonom. SZoval azt a kiallo reszt nem kotom sehova, csak ahogy a rajz is irja,ugy kell kotnom (es a kiallo reszt hagyom szabadon logni)
3.dik kep:
Ha mindig szeretnéd látni a kamera képet, akkor nem kell bekötni a piros vagy lila kábelt, hanem a menüből beállítod hogy adjon képet.
Ha azt szeretnéd hogy kapcsolgasson, akkor a tolatólámpa pozitív vezetékére kell kötni, akkor vált a képre mikor hátramenetbe kapcsolsz.
Koszonom
amugy meg nem volt kiprobalva a kamera. Kitudnam ugy probalni,hogy rakotnem az othoni tv re.
Egy Samsung LA-22D400 - ha jol tudom . es ilyen a hatulja
Eleg lenne a video-ba beszurni az RCA egyik veget a masikat pedig a kameraba? es nem is kene 12V neki ? /ezzel nem egetem ki a kamerat/tv- t/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!