Nem lesz baja az LCD TV-nek?

Figyelt kérdés

Egész úgy történt hogy az egyik hangszórót a tv mellet felejtettem, 30percig kikapcsolt állapotban volt a tv.

Mire vissza értem bekapcsoltam és ahol volt a hangszóró annak az olda AV-ban (tehát feketében) 3 nagy sáv függöleges csik keletkezet. Ha viszont adóra váltok akkor a kép kékesen össze vissza ugrál mint valami pixel hiba...

Azóta rendbe jött eltünt a csikózódás, kékes szinek.. Volt mikor egyszer előjött de 1perc és eltüntt a csikózódás, azóta sokat ki-be kapcsoltam de nem jött elő egyik jelenség sem. Hangszórót természetesen már elraktam onnan. Szerintetek nem hibásodot meg valamije ? tehát hosszú távon nem csökkent le igy az élettartalma? :S

2010. máj. 7. 23:21
 1/6 anonim válasza:
100%
az LCD kepernyo nem ugy mukodik, mint a hagyomanyos vakumos CRT kepernyo, amig a kozeleben volt a hangszoro, addig magnesezhette, de ha odebb tetted, akkor mar nem kene lenni semmi bajnak, es nem latom eselyet, h magneses ter kozelitese nelkul ujra jelentkeznenek a "tünetek" .....
2010. máj. 7. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:

b@sszus!!!!

nem megmondtam hogy vidd vissza garanciába??????

simán kicserélik 3 napon belül. még magyarázkodnod sem kell!!!!

de ha te inkább hibásat, vagy elrontottat akarsz ennyi pénzért nézegetni......

te dolgod.

2010. máj. 7. 23:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Első köszi!

Második teljesen jogos amit irsz, csak sajnos vidéki vagyok, és Pesten van az üzlet, kocsival oda vissza a benzin 5000Ft, és még vissza is kell majd érte menni ha netalántán azt mondják hogy nem cserélik ki hanem megcsinálják, mert ugye ez is benne van a pakliban. A gari levelen is fel van tüntetve hogy a vásárlónak kell állnia az utazást.

2010. máj. 7. 23:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném nem annyira sokkalom a benzint ezért, csak hát szüleim se ráérősek, mert erre 1 teljes nap rá megy szinte :/ Ha úgy veszem észre hogy feltünek az ilyen hibák akkor biztos hogy 1 napot rászánunk.
2010. máj. 7. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

ok, értelek.

bocs, elragadott az indulat, meg a hülyeség..:D

igazad van, ha nem károsodott a tv ettől, akkor felesleges kicseréltetni.

jó, hogy feltetted mégegyszer máshogy a kérdést:)

üdv

2010. máj. 7. 23:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Inkább többször és máshogy teszem fel a kérdést, hogy a kis lelkem megnyugodjon.. XD Ezért mind2-ők kap egy zöld kezet :D
2010. máj. 7. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!