Star wars battlefront ultimate edition vagy Battlefield 1?
Figyelt kérdés
Árban kb ugyanannyi,mindkettő nagyon tetszik ,viszont nem tudok dönteni.Picit a Battlefield 1 közelebb áll a szívemhez,viszont a Star wars battlefront ultimatebe sokkal több pálya van (tartalmazza a DLC-ket is)
Szerintetek melyik a jobb?
2017. febr. 8. 14:15
1/2 Donát Sarkadi válasza:
Az én javaslatom a Battlefield 1 mert késöbb úgy is megszórnak még egy rakat pályával az új Battlefront viszont ha Star Wars miatt vennéd meg ne tedd pár óra után már nem is lesz meg az az igazi hangulata és Bf 1 nekem szórakóztatóbnak bizonyult.
2/2 anonim válasza:
Idén jön elvileg a Battlefront 2, szóval inkább majd azt vedd meg, az első része amúgy sem volt egy nagy durranás, hátha ez jobb lesz. A BF1 megvan nekem, nagyon jó játék, szóval te tudod hogy melyiket szeretnéd jobban, a BF1 sokkal jobb játék, a kettő közül én ezt ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!