Fenton SPB-8 Vélemény?
Aktív/Passzív PA hangfal szett 400w.
Szobai zenehallgatásra használnám, disco zenékhez.
Nem nagyon értek a hangfalakhoz. Ebben a hangfalszettben már van beépített erősítő?
Csak vennem kellesz egy kábelt ami összeköti a számítógépem a hangfallal?(jack-rca kábel)
Jól szól? Hangos?
Felejtős de nagyon !
Inkább ezt akkor már : [link]
Persze ha tehetném a dB Technologies Opera szériát ajánlanám megvételre, viszont az árban nem itt van. Ebben a hobbyban a pénz sokat számít, jobb ha kihagyod a lomokat és gyűjtesz valami igazira, tartósra. Egyébként igen beépített erősítővel rendelkező típus.
Eddig csak jókat olvastam a Feneton-ról.
Miért nem ajánlanád ezt? Halk?
Nekem igazából mindegy hogy ha elb#szódik mert adnak rá 3év garanciát.
Na! Ismét egy komment ehhez a témához:
Az erősítő részt rendbe tettem, itt szól mellettem, Próbatápegységről. Amit tapasztalok:
A láda iszonyat gyenge hangzást hoz, mély kopog, magas (hiába a kettő csipogó) kevés, még totál odatekerve is.
Amit hozzátennék még, hogy a próbatápom 15V-ot ad a rendszernek szimmetrikusan, azaz 30V a teljes tápfeszültség a 35V helyett, viszont nem 40VA az összteljesítmény, hanem 65VA. Így nem hinném, hogy ez okozza, de háromnegyed hangerőtől nagymértékben megnő a torzítás is. A véleményem nem változott: NE VEGYETEK ILYET!
Amit tud: (mert látom a kérdező kérdését)
-Egy kis jack(3,5) --> RCA (ugye 2x mono) kábellel tudod összekötni a gépeddel.
-Van saját USB-s egysége, pendrive-hoz
-Van MMC olvasó is.
-Két mikrofon bemenet, de csak egyben szabályozható a hangerejük
-Echo is van (ami kivételesen meg is lepett, hogy Jó!!) De sajnos nem állítható csak az erőssége, a delay nem.
-Tényleges, torzítás nélkül leadott teljesítmény 35W körül van.
-Szobában elég, kareoke partyzni kiváló, annál többet ne várj tőle.
-Az erősítő rész nem annyira borzasztó, ha tudsz építeni egy értelmes ládát, és azt hajtod vele, még jó is lehet (Rátettem egy Orion HS-501-re, azon jónak mondható)
További szép napot/estét, kinek mi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!