Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudtok ajánlani jó fejhallgató...

Tudtok ajánlani jó fejhallgatókat jó basszussal, hangzással és kényelmes formával?

Figyelt kérdés

Nem tudom mekkora a keretösszeg, inkább az érdekelne hogy mennyiért lehet kapni nem hulladék fejhallgatókat. Tudom hogy a határ a csillagos ég.

Elég botfülű vagyok, szóval nem kell nekem millió forintos fejhallgató, úgyse észlelném a különbséget, csak az lenne a lényeg hogy minden szempontból rendbe legyen, ne recsegjen, tiszta legyen a hang, ne menjen tönkre fél év alatt, ne álljon el a fülem attól hogy rajta van a fejhallgató.

Tudnátok ajánlani pár jó fejhallgatót? Elsőre 20.000 ft körül gondoltam hogy vennék, de kisebb és nagyobb árral is érdekelnének ajánlatok, vélemények.

2017. febr. 3. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:

hallgasd és próbáld meg őket.

mondhatom én, hogy melyik a kényelmes, vagy melyik szól jól, ha neked más a fejformád, és más a (bot)füled

2017. febr. 3. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
btw, ha botfülű vagy, akkor a fenének kell 20k-s cucc? a negyedéből kapsz
2017. febr. 3. 18:28
 3/7 A kérdező kommentje:
A recsegés, zúgás, kínai műanyag, torz hang zavar azért, 5000 ft-s fejesek meg ilyenek, nem?
2017. febr. 3. 18:36
 4/7 anonim válasza:

JVC Xtreme Xplosives HAM5X és nem drága.

(Nekem is ez van.)

2017. febr. 3. 18:43
 5/7 anonim válasza:
Nekem Sony MDR-XB400 fejhallgatóm van és én meg vagyok vele elégedve, de ha ennél is jobbat akarsz akkor a Sony MDR-XB450BV-t ajánlom.
2017. febr. 7. 20:27
 6/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
5000ért simán veszel jót,ami nem recseg,nem torzít,ha a hangminőség nem szempont,miért adnál ki 20at érte?
2017. febr. 8. 06:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Vegyel egy jbl e50bt-t!!!

Van 2jbl hangszorom es rohadt jo a hangzasa!! Valoszinuleg e50bt fogok venni. Csak a jbl

2017. febr. 12. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!