Tudtok ajánlani jó fejhallgatókat jó basszussal, hangzással és kényelmes formával?
Nem tudom mekkora a keretösszeg, inkább az érdekelne hogy mennyiért lehet kapni nem hulladék fejhallgatókat. Tudom hogy a határ a csillagos ég.
Elég botfülű vagyok, szóval nem kell nekem millió forintos fejhallgató, úgyse észlelném a különbséget, csak az lenne a lényeg hogy minden szempontból rendbe legyen, ne recsegjen, tiszta legyen a hang, ne menjen tönkre fél év alatt, ne álljon el a fülem attól hogy rajta van a fejhallgató.
Tudnátok ajánlani pár jó fejhallgatót? Elsőre 20.000 ft körül gondoltam hogy vennék, de kisebb és nagyobb árral is érdekelnének ajánlatok, vélemények.
hallgasd és próbáld meg őket.
mondhatom én, hogy melyik a kényelmes, vagy melyik szól jól, ha neked más a fejformád, és más a (bot)füled
JVC Xtreme Xplosives HAM5X és nem drága.
(Nekem is ez van.)
Vegyel egy jbl e50bt-t!!!
Van 2jbl hangszorom es rohadt jo a hangzasa!! Valoszinuleg e50bt fogok venni. Csak a jbl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!