Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ezzel a géppel milyen játékok...

Ezzel a géppel milyen játékok futnának?

Figyelt kérdés

Ilyen gépet szeretnék venni öcsémnek, neki a Minecraft és a Sims 4 a fontos.

Alaplap: INTEL Mount Olive D510MO

CPU: Intel Atom 510 (4X1,66 GHz)

RAM: 2 GB DDR2

Hard-disc: 500

Optikai meghajtó: Optiarc DVD RW supermulti

Hang: Realtec HD audio

VGA: Intel GMA 3150 (256mb)

LAN: Broadcom Nextreme ethernet

2017. febr. 3. 16:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ha a regi optikai paszol ehhez akkor szed ki es azon is sporolsz(bar az nem muszaj egy gepbe) ja meg ha a tap is paszol akkor azt is es a merevlemezt is szed ki ha az is jo(nezd meg hogy alaplapi csatlakozo ugyanolyan legyen mint a hdd-je)

Amugy [link]

Sims 4 gepigenye hat nem tudom h vinne-e de bevalom mondtad h csak 20k es anyiert meg nem raktam osze gepet

2017. febr. 3. 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom h menyit tudsz meg raszani de egy tizessel tobbert mar szerintem vinne a sims4et is es a minecraftot is (csak szerintem)

Pcx en es iponon van pl gt 710 ,10k korul minecraftot viszi osztalytarsam is ezzel tolja es ahogy neztem ahogy szamolom kb 28 ezer a konfig amit belinkeltem

es persze csak akkor ezt a konfigot ha a merevlemezed is jo hozzameg a tapegyseg is

[link]

[link]

[link]

(Lehet h mikor te nezed iponon lesznek ezek olcsobbak)

Ezek meg h ha valami jobbat talalnal akkor megtud nezni a simset

[link]

[link]

2017. febr. 3. 22:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. :) Akkor rászánok egy kicsit többet.
2017. febr. 4. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!