7000 forintig stabil füles?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni valami épkézláb fülhallgatót.

Max. 7000 forintot szánnék rá.

Olyat, ami 40 nap múlva nem lesz szálszakadásos, szóval normális élettartama van.

S van benne valami mély is.

Ajánlásokat várok. Köszönöm.

2017. jan. 24. 10:14
 1/9 Ypszilon1980 ***** válasza:

Nekem most Skullcandy JIB van, az kb. 4000Ft, masszívnak tűnik, ezelőtt meg sony fülesem volt, az kb. 3000 Ft. volt, az már megvan egy éve legalább, semmi baja.

A Sony nem adja a mélyeket, a Skullcandy nagyon jó ebben, bár abban meg a magasak hiányoznak néha, viszont dinamikában jó.

2017. jan. 24. 12:26
 2/9 A kérdező kommentje:

ezelőtt is skullcandy fülesem volt.

1 hónapig bírta :(

félek a skullcandy fülesektől.

pedig soha nem töröm meg, max. 2x van félbehajtva, telóban meg mindig van 15 centi szabadja, úgy rakom zsebre.

2017. jan. 24. 20:52
 3/9 Ypszilon1980 ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak, én még csak most vettem a Skullcandy-t, hangzása tetszik, de hát ki tudja meddig fogja bírni.

Nekem max. 1 évet bírt ki eddig egy füles, de az átlag 3-6 hónap, szóval szerintem lutri kifogni egy jót, a kábel megtörik a csatlakozónál pár hónap múlva akármilyet veszel.

Ami nekem még bejött az a Pioneer, de pontos típust most nem tudok neked írni, anno kb. 3500-ért vettem, azt hiszem 98db/mW-os volt, basszusra ilyet érdemes venni, e főlé nem szabad menni.

2017. jan. 24. 21:27
 4/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nálam legalábbis az jobban bírta, amelyiket a jack csatlakozó 90 fokos.
2017. jan. 24. 21:28
 5/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat! :*

én meg úgy vagyok vele, hogy a 90 fokos rosszabb.

nincs tapasztalatom, csak így gondolom.

de szétnézek/érdeklődök még vétel előtt.

2017. jan. 24. 23:48
 6/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Miért lenne rosszabb, pont az a jó benne, hogy jobban rásimul a lejátszóra, nehezebben törik meg a kábel, mert a csatlakozónál szokott megtörni legtöbbször.
2017. jan. 25. 10:51
 7/9 A kérdező kommentje:
de ha kabátzsebben van telefon, onnan kifele menet elég erősen törik 90 fokot, nem?
2017. jan. 25. 20:18
 8/9 A kérdező kommentje:
valakinek még van valami biztos tippje?
2017. jan. 28. 16:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem Genius volt, az elég jól bírta. De a JBL sem rossz.
2017. febr. 12. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!