7000 forintig stabil füles?
Szeretnék venni valami épkézláb fülhallgatót.
Max. 7000 forintot szánnék rá.
Olyat, ami 40 nap múlva nem lesz szálszakadásos, szóval normális élettartama van.
S van benne valami mély is.
Ajánlásokat várok. Köszönöm.
Nekem most Skullcandy JIB van, az kb. 4000Ft, masszívnak tűnik, ezelőtt meg sony fülesem volt, az kb. 3000 Ft. volt, az már megvan egy éve legalább, semmi baja.
A Sony nem adja a mélyeket, a Skullcandy nagyon jó ebben, bár abban meg a magasak hiányoznak néha, viszont dinamikában jó.
ezelőtt is skullcandy fülesem volt.
1 hónapig bírta :(
félek a skullcandy fülesektől.
pedig soha nem töröm meg, max. 2x van félbehajtva, telóban meg mindig van 15 centi szabadja, úgy rakom zsebre.
Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak, én még csak most vettem a Skullcandy-t, hangzása tetszik, de hát ki tudja meddig fogja bírni.
Nekem max. 1 évet bírt ki eddig egy füles, de az átlag 3-6 hónap, szóval szerintem lutri kifogni egy jót, a kábel megtörik a csatlakozónál pár hónap múlva akármilyet veszel.
Ami nekem még bejött az a Pioneer, de pontos típust most nem tudok neked írni, anno kb. 3500-ért vettem, azt hiszem 98db/mW-os volt, basszusra ilyet érdemes venni, e főlé nem szabad menni.
köszönöm a tanácsokat! :*
én meg úgy vagyok vele, hogy a 90 fokos rosszabb.
nincs tapasztalatom, csak így gondolom.
de szétnézek/érdeklődök még vétel előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!