Mi lehet a VHS-lejátszó hibás működésének oka?
Figyelt kérdés
A régi VHS-kazettákat szeretném digitalizálni. Elővettem a régi lejátszót, azonban nem működik megfelelően. Bekapcsolás után az analóg tv-adás képét (ukrán csatornák a határ mentén) tökéletesen átadja a a tévére. A kazetta behelyezése után nem történik semmi szokatlan. Ha elindítom a lejátszást, akkor elkezdi tekerni a szalagot, ahogyan lejátszás közben szokta, képet viszont nem látok. A felvétel tökéletes, másik lejátszóban elindul minden kazetta, a frissen rögzített is. Mennyire komoly a probléma?2017. jan. 24. 00:03
2/7 A kérdező kommentje:
Ha az antenna kábelére gondolsz, akkor annak kihúzása után se működik.
2017. jan. 24. 10:40
3/7 Szirty válasza:
Hogyan kötötted össze a VHS lejátszót és a TV készüléket?
Ha RF (koax) kábellel, akkor a TV készüléken be kell hangolnod a VHS magnó frekvenciáját ahhoz hogy képet kapj.
Ha alapsávi video jelet vittél a TV-be (pl. SCART, RCA vagy S-Video kábellel) akkor a TV készüléket kapcsold AV (audio/video) üzemmódba.
4/7 A kérdező kommentje:
SCART-kábellel kötöttem össze a lejátszót a tévével. Két tévével is próbáltam. Természetesen AV-módban. Csak magának a kazettának a képét nem látom. Ha kiveszek a kazettát akkor a ,,Kazetta hianyzik,, felirat megjelenik a tévén, tehát a kép eljut a videóból a tévébe, csak a kazetta képe nem.
2017. jan. 24. 11:14
5/7 anonim válasza:
pucold meg a fejet ha akorsem akor kivan nyifanva a fej!
6/7 Szirty válasza:
Üres kazettát próbálsz lejátszani...
7/7 A kérdező kommentje:
A kazettákon van műsor, más lejátszóban próbáltam.
2017. jan. 25. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!