Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy R/C autóm és elveszlet...

Nitx007 kérdése:

Van egy R/C autóm és elveszlett a távirányítója és az akksija mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szeretném megcsinálni/megycsináltatni az autót és találtam hozzá egy talán megfelelő másik autót aminek megvan a távirányítója de maga az autó rossz. Szóval meg udnám-e csinálni azt hogy a "nagy" autó vegye a "kis" autó távirányítójának a jelét?

És honnan tudok a "nagy" ba akksit venni?

A "nagy" autóm így nézki

[link]

Megj. Mind a két autóm 40Mhz-es

2017. jan. 22. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
vannak cserélhető kristályos távirányítók olyat ajánlok, akksit meg nem olyan nehéz szerezni ha tudod hány voltos mekkora cellák voltak milyen a csati
2017. jan. 22. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem adtad meg a típusát semminek, ez öreg hiba a hasonló kérdéseknél, ezzel a lustasággal magaddal tolsz ki, mert aki akar az sem tud segíteni.

Az egy dolog, hogy mindkettő 40 MHz, de attól még egyáltalán nem biztos, hogy a másik távirányító is ugyanúgy fog működni. Próbáld ki, ha nem megy vele, akkor kereshetsz hozzá távirányítót.

Az akkumulátorra sem lehet semmit mondani típus nélkül.

Legalább a csatlakozóról vagy valamiről rakhattál volna képet.

Egyébként a használati útmutató (ha nincs, típus alapján keress a neten) nyilván leírja, hogy milyen akksi kell bele.

2017. jan. 22. 22:22
 3/4 A kérdező kommentje:
A márkáját én sem tudom de itt van egy kép az aklaplapról és az akksi helyéről
2017. jan. 28. 11:50
 4/4 A kérdező kommentje:
2017. jan. 28. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!