Xbox 360 flashelés?
Figyelt kérdés
Hali!
Lehet még otthon Xbox 360-at flashelni, hogy külső vinyóról vigye a játékokat, vagy csak szervízben tudják megoldani?
2017. jan. 22. 10:21
1/4 anonim válasza:
Lehet, nekem is sikerult az rgh. A szervizben is emberek dolgoznak ezert meg lehet oldani.
2/4 A kérdező kommentje:
és mi kell hozzá? van valami leírás? 2008.07.11 -i az Xbox 360.. szoftveres dolgok mennek ha van valami leírás, tizenév óta informatikával foglalkozom, inkább a villamossági dolog a húzós :D
2017. jan. 22. 10:43
3/4 anonim válasza:
Xbox rgh ra keress a googleban. Az ott elso talalatok egyikere kattintva megleled. Se muszeresz se informatikus nem vagyok, fiam most is jatszik vele meghozza nas on 297 jatek felpakolva es menubol valogat meg kulso hdd se kell neki.
4/4 anonim válasza:
Kb 10 orat szivtam vele de en az xboxot 5000ert hibasan vettem azt is megoldottam netes tutorial alapjan.
Szoval ez a google nagyon jo dolog, probald ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!