Miből áll egy xbox?

Figyelt kérdés

Szóval lassan kéne mennem dolgozni, és mondta pár ismerősöm, hogy kikapcsolódás képen ők xboxon játszanak a furgonba. Képet nem láttam eddig, hogy hogyan. Mi kell ahhoz, hogy gta 5-el tudjak játszani az autóba? Milyen monitor kell? és azt lehet használni 12v-ről?

Segítsetek nekem pontosan leírni, hogy mit kell beszereznem. Eddig számítógépen a gta4-el játszottam, de nem szeretném ezt a nagy gépet hurcolni. Még nem tudom milyen autót kapok a leendő főnöktől. Meg a fifával is majd játszanék, de ez mellékes, először xboxot vennék...

2017. jan. 21. 22:13
 1/7 anonim válasza:

Hello!

Ha útközben vagy javasolnám a "gaming", játékra tervezett notebookokat. Borsos a legtöbb ára, viszont jobb mint egy Xbox. Ha viszont mindenképpen Xboxon akarsz játszani, hdmi csatlakozóval bármilyen kijelzővel összekötheted. Viszont furgonba nem tudom, pontosan hogyan lehetne megoldani. Egyébként Xbox One vagy 360?

2017. jan. 21. 22:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Néztem laptopokat, de sok ember, sok infórmatikus nem javasolja, amit meg már javasolnak az olyan 600 ezer, nos nem hinném, hogy annyit megérne e nekem, hisz mégcsak windows se tudok telepíteni sőt még wordot se.

Köszönöm. Amúgy nem tudom, hogy mi a különbség, a lényeg, hogy majd rá tudjam tenni a gta 5-öt és magyar legyen. mert csak a "kamionos" angolt beszélem.

2017. jan. 21. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:

A lejobb az alábbi:

Veszel egy fém koffert, amiben elfér az xbox, úgy hogy a csatlakozókat is be tudd dugni. Az xboxot az alsó felébe rakod. A felnyíló részbe raksz egy kisebb monitort. Veszel egy 12voltból 230voltot előállító, úgynevezett invertert. Erről tudod a gyári tápjával üzemeltetni. Meg kell nézned a tápon, hogy hány Watt a teljesítmény, és akkora inverter kell (ha jól tudom 300 Watt, de ez nem tuti). Ezt szivargyújtóra kötöd, ha bírja. Ha 300wattot lead az inverter akkor kb min 350et vesz fel. Az 12 volton kb 30 amper, tehát egy autóakksit max 2-3 óra alatt lemerít.

2017. jan. 21. 23:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Hu, az nem jó.. akkor marad a laptop.. játékos laptop kb. mennyibe kerül ami elbírja a gta-t? Biztos van fél millió alatt, igaz? Nem értek hozzájuk. Annyit tudok, hogy a 3 gigás ram és xforce 7000 videokártya és 10000 forintos cpu elviszi a gta4-et, legalábbis tapasztalatom alapján.
2017. jan. 22. 09:58
 5/7 anonim ***** válasza:
En asus rog laptopon jatszom, a sajátomat 300ezerért vettem, de van ennél olcsóbban is, ezek megbirkoznak vele bőven
2017. jan. 22. 13:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyszerű! :) És még menet közben tölthetem is az akksit :) kibír egy 5-6 órát, töltés nélkül a Asusod, igaz ?
2017. jan. 22. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:
4-5 órát bírni szokott, de meg sosem hagytam nagyon lemerulni, nem tudom mennyit bir maximum
2017. jan. 22. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!