Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Felteszem a háborúra hatalmas...

Kibipunk kérdése:

Felteszem a háborúra hatalmas okot adó kérdést! Pc vs ps4?

Figyelt kérdés
Segítsetek nem tudok dönteni...egy 300-350 ezer ftos gép vagy egy olcsóbb playstation?megéri ennyivel drágábban egy pc?vagy a playstation nyújt elegendő szórakozást?

#PC #pénz #PlayStation #hábor #segijjel
2017. jan. 21. 18:34
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ez most komoly?Ilyen gép mellett minek ps4.Szerintem vegyél ramot bele.
2017. jan. 23. 08:08
 12/13 Viktor147 válasza:
Ha játszani akarsz én a ps4 et venném. A PC-t folyamatosan fejlesztheted, a játékok egyre nagyobb gépigénnyel jönnek. Még akkor is van hogy ez meg miért nem indul el... PS4 et meg csak bekapcsolod azt nyomhatod is. Nekem a konzolok ráadásul sokkal nagyobb játékélményt adnak. Erősnek mondható notebookom van otthon de azt nem játékra használom. A legtöbb játék konzolon az igazi. ( God of War) :D
2017. jan. 27. 14:51
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 Azt azért lásd be, hogy pont az a konzol nagy hátránya, hogy nem fejleszthető. És ha elolvastad a gép specifikációit, amit a kérdező írt, akkor tudhatod, hogy neki nagy val.színnel nem lesz gondja egy ideig. Egyébként meg az, hogy csak leülsz és játszatsz, gond nélkül, pont a PS-re nem igaz. Haveromnak van, és sokszor meséli, hogy rengetegszer nem elérhetők a szerverek, vagy valami hiba miatt nem tud csatlakozni a barátjához, stb. Meg egy csomó játék (pld stratégiai) nincsen konzolra. Vagy egy FPS-t sokkal rosszabb konzolon játszani, és nem arra gondolok, hogy egy PC-snek furcsa lenne, hanem ott van egy kis aim segítség, nem igazán a te ügyességed számít (nem CS kategóriájú játékokra gondolok.)
2017. jan. 27. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!