Mi lehet a drónom baja?
Nem tudok felfele menni a drónommal (Pioneer Ufo JXD 509) Mindegyik motor elindul rendesen, de felfele szálláskor nem megy fel, csak a földön pörög. Mit tudnék vele csinálni? Tudnátok segíteni. Fontos lenne!
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm :D
Távirányítóban az akku vagy elem jó?
Kevés az info, írj még valamit, hogy hogyan viselkedik, mikor a karral fel akarod emelni. Zúg a motor? Hallod, hogy egyre gyorsabban pörög a motor, távirányító programozható?
Én is a propellerekre tippelek. Vetted le őket mostanában?
A gépen vannak óramutató járásával megegyezően, és ellentétesen forgó propok. Ha ezeket felcseréled, akkor a földhöz préseli a gépet, ahelyett, hogy felhajtóerőt generálna.
Nézd meg, hogy jól vannak e rajta. Ez legyen az első. Ha jó, akkor kell tovább keresni.
Köszönöm az eddigi válaszokat! A propellereket holnap megnézem :D
+INFO: van két új akkumlátor is, a távirányító jó + telefonommal is próbáltam, a motorok elindulnak, de a felfele induláskor csak valamelyik irányba megy a földön
HA nem a propellerek, akkor még van 2 tippem:
Először is nézd meg nincs e valamelyik motor megszorulva.
Másodszor pedig próbálj meg egy firmware frissítést, ha van rá lehetőség, általában szokott lenni.
Ha nem működik, akkor vidd vissza és húzd a fejükbe.. :P
Akkor nem tudom mi baja lehet.. :/
Sziasztok!
Sajnos a probléma nem oldódott meg, ezért úgy döntöttem linkelek ide egy videót a drónomról. Azért áll ilyen ferdén mert eltört az egyik lába, de nem ettől van a baj utána is még hetekig jó volt. Propellerek jól vannak rajta, mindegyik motor elindul rendesen.
Link:
https://www.youtube.com/watch?v=RXwE4xfnTKc
A válaszokat és a segítséget előre is nagyon szépen köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!