Debreceni Dániel kérdése:
Overmax Quattor 7 tabletem bootloopos (bekapcsolásnál az overmax feliratig jut és azt mutatja végtelenségig). Hogy telepíthetem újra?
Figyelt kérdés
Alaposan utánanéztem a problémának és mindenhol azt mondták, hogy a szervizesek is csak újrarakják ilyenkor. Eddig ezeket próbáltam:
- Recovery menuből wipe cache és factory reset.
- Pc-ről PAD product toollal. (de a gép nem érzékeli a tabot se az overmax feliratnál, se recovery menuben+abban a módban, amikor a gép látja, hogy valami csatlakoztatva van, de a tab képernyője sötét a program nem látja)
2017. jan. 17. 22:09
1/1 anonim válasza:
Szia, talán próbáld meg az adb fastboot megoldást.ehez szükséges, hogy nyitva legyen a boot menü. Nekem ezzel szokott sikerűlni.
Vagy rakd fel sd-re a szoftvert és rekoveriben telepitsd ujra, ha engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!