Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » MI lehet a baja a Radeon HD...

MI lehet a baja a Radeon HD 7950-es videókártyámnak?

Figyelt kérdés
Szombaton vettem egy Sapphire Radeon HD 7950-es 3 gb-os videókártyát, ma tudtam tesztelni, és kb fél óra után kifagy a gép, a kártya melegszik eléggé, lehet a tápegység is rossz? Ne ma legjobb minőségű táp van benne de még elég jó, Deep cooler 580W ! Reménykedek benne, hogy nem a videókártya a rossz !

2017. jan. 16. 19:59
1 2
 11/14 ThodEE GoD ***** válasza:
Milyen Proci van mellé? Van vagy lesz e tuning? Elvileg a 400as elég lesz az 384W ot tud, de inkább írd meg a válaszokat :)
2017. jan. 20. 06:59
 12/14 A kérdező kommentje:
Na kiderűlt, nem a tápegység a rossz, mivel kicseréltem a tápot és azzal sem mwent pedig egy 600W fsp hexa táppal próbáltam, a videókártya sem rossz, tuti, mert több gépben próbáltam és csak az enyémben szar, procit is cseréltem egy i5 4460-ara , még mindig szar, szerintem alaplaP PROBLÉMA LESZ
2017. jan. 21. 08:04
 13/14 ThodEE GoD ***** válasza:
Esetleg még a ramot is ha van belőle több darab akkor egyesével rakd be , akkor azt is ki tudod zárni ;)
2017. jan. 21. 12:16
 14/14 A kérdező kommentje:
A ram is tuti, hogy jó, teszteltem másik gépben !
2017. jan. 22. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!