Megéri innen ps vitat venni?
az amazonon néztem és gyanusan olcson adják ott a ps vitakat van amit nem vettem észre?
127 euro a legolcsobb hogy lehet ez? tudom hogy használt de attól még gyanusan olcso itthon 50ezertől kezdődik a használt
na ne már.jófogáson is találsz 30e körül,nézz szét.mondjuk afelől igen komoly kétségeim vannak(talán még álmatlan éjszakáim is lennének)hogy megéri-e venni egy 5 éves használt kézikonzolt tízerekért,de ez már legyen a te gondod :)
azt hallottam hogy 1 gépre csak 1 profilt lehet létrehozni,szóval van pár dolog amire oda kell figyelni.
Sziasztok!
Csak a tisztánlátás miatt. Egy készüléken egyszerre csak egy profilt lehet, de ez letörölhető! Igaz ehhez be kell lépni a gép Bios-ába egy billentyű kombinációval, de törölhető a profil. Nyugodtan vegyen bárki használtan.
Megéri-e használtan az más kérdés.(Akku, kijelző állapot stb)
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!