Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Fényképezőgép kijelzőjét...

Fényképezőgép kijelzőjét lehet cseréltetni vagy új gépet kell venni?

Figyelt kérdés
berepedt, és csak fehér képet ad, semmi nem látszik rajta
2010. máj. 5. 15:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Még mindig ezzel szenvedsz? Már azóta rég vehettél volna másikat.

Hidd el, ez nem szervíz. De ha vennéd a fáradtságot és megkérdeznéd a szervízben az alkatrész és munkadíjat, akkor nem lennél ilyen barmokra utalva mint én.

1. Nem tudom hol laksz, arrafelé van-e szervíz lehetőség.

2. Nem tudom milyen fényképeződ van.

3. Nem tudom hogy az ismeretlen fényképeződhöz milyen alkatrész utánpótlás van.

4. Azt sem tudom, hogy az anyagi lehetőségeid mellett mi az ami neked megéri. Mert én pl a Sony gépemben 18 ezerért cseréltettem kijelzőt, de 5 hónap múlva kimúlt más hiba miatt. Mondjuk nem vertem miatta magam a földhöz, nettó 300 fölött keresek, így lesz@rom.

Szóval keresd elő a papírjait ha megvan még, és hívd fel a boltot ahol vetted. Ők megmondják, hogy melyik szervíz kompetens a masináddal kapcsolatos javításban, de lehet hogy az is rajta van. Őket kérdezd.

2010. máj. 5. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!