Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS2 HDMI kábelről nem működik,...

Tele kérdése:

PS2 HDMI kábelről nem működik, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy régi ps2őn,és az lenne vele a probléma,hogy kell bele két kábel ugye a hdmi,és a tápegység kábele.Nos régen is volt ez a problémám,hogy nem jön be ezzel a sima hdmi kábellel semmi,ugyanis ez olyan,hogy az egyik vége a tv-be megy(fésüs,százlábú)a másik ugye a ps2-be,és régen se hozott be semmit,de ezt úgy oldottam meg hogy van rajta 3szines lyuk,és azokat csatlakoztattam a tv-hez,de ehhez megint külön zsinorok kellenek.Nos ezek az alábbi szinesek eltüntek,és nem jön be ezzel a sima kábellel semmi.Ezzel mit tudok kezdeni?Vagy eredetileg sima fésüs százlábúval nem is lehet üzemeltetni?

2017. jan. 14. 14:37
 1/3 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzáfűznék,hogy memóriakártya nélkül müködik-e?lehet hogy az miatt nem jön be semmi?és cd nélkül is kéne utatnia vmit nem?
2017. jan. 14. 14:46
 2/3 anonim ***** válasza:

De hát a PS2-n csak VGA kimenet van, HDMI nincs is, még jó, hogy nem működik. Egyáltalán milyen kábellel próbálkoztál?

Szerintem valami ilyesmivel fogod tudni összekötni:

[link]

Nem tudom, mi az a fésűs százlábú, de ha a SCART, akkor egy ilyen kábellel működik az is:

[link]

2017. jan. 14. 15:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen,ilyen kábelem van:

[link]

összedugom a zsinorokat,rákapcsolom oda ahol a tv-n bekéne hoznia a ps menüjét,de nem csinál semmit.ha megnyomom a play gombot akkor vibrál egyet,és fekete kép ugyanúgy.tehát mintha nem lenne bedugva,és régen ez úgy müködött,hogy nekem ezen a kábelen van középpen 3 szinü lyuk,és azokba is volt dugva a szines zsinórok az meg a tv-be és igy szokott bejönni,de a lényeg hogy amit küldtem hogy van zsinorom azzal nem jön be.nem lehet baj az hogy nincs benne memória kártya?

2017. jan. 21. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!