Mi a különbség a Mély láda és a sub láda közt?
Figyelt kérdés
hangzásra gondolok.#szubláda #Mélylád
2017. jan. 11. 09:14
1/8 anonim válasza:
Egyik magyar másik angol, semmi különbség csak névbeli
2/8 anonim válasza:
Ugyanaz a különbség mint a kutya és az eb esetében.
3/8 A kérdező kommentje:
azt értem csak azért kérdem mert mert a sub láda általába henger alakú
2017. jan. 11. 09:26
4/8 A kérdező kommentje:
gondoltam más hangzása egy henger alakú ládának meg egy félbevágott trapéz alakú ládának
2017. jan. 11. 09:29
5/8 anonim válasza:
Ha (helytelenül) ugyanarra használják, akkor ugyanazt jelenti. Valójában a mélysugárzó a hallási tartomány alsó részét hivatott visszaadni. A szubbasszus sugárzó (mint a neve is mutatja) valamivel ennek alá is megy. Tehát nem 20 Hz körül indul, hanem 7-8 Hz táján.
6/8 anonim válasza:
a láda szögletes, a cső meg kerek.
Igy a hosszúkás cső alakú csövet csőnek hívják, a szögletes láda alakút meg ládának :)
Remélem sikerült megoldani a rejtélyt :)
7/8 anonim válasza:
Re:# 5
Ajánlott olvasmány:
Re:# 6
Ja, ennyi.
Ha beírod a googleba hogy szubcső, csak hengeres cuccokat fog dobni a találat.
A szubláda ezzel ellentétben szögletes lesz.
8/8 anonim válasza:
#5 Kérlek mutass nekem egy forgalomban kapható hangszórót, ami 7 Hz-röl indul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!