Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » UPC előfizetést meg lehet...

UPC előfizetést meg lehet változtatni a hűségidő alatt?

Figyelt kérdés

A felesleges köröket megelőzve, holnap felhívom őket, de elég sürgős az ügy, így remélem itt is kaphatok rá választ.

Egy ismerőstől venném át a UPC előfizetését, amiben van internet+tv+telefon és van még rajta néhány hónap hűségidő.

A kérdésem az lenne, hogy ha átírjuk az én nevemre, akkor utána meg lehet változtatni az előfizetést? Mert nekem csak az internetre lenne szükségem, akkor a csomagot lecserélhetem egy sima internet előfizetésre?

2017. jan. 10. 21:23
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hűségidő alatt csak "felfelé" változtathatod a csomagot, úgyhogy felejtős ez a csere. A UPC-nél amúgy is úgy rakják össze, hogy ha jó internetet akarsz, jobban megéri csomagban előfizetni, mint önmagában. Szerintem még a névátírás sem fog menni, jobb, ha az ismerős viszi az új címére, te pedig új előfizetőként kérsz ajánlatot.

A telefonos ügyfélszolgálatról meg annyit, hogy inkább szánd rá az időt, és menj be személyesen.

2017. jan. 10. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!