Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Igaz, hogy a DVD író írási...

Igaz, hogy a DVD író írási sebessége függ a vinyótól is?

Figyelt kérdés
40 gigás a vinyóm :D de a dvd irom meg elromlott és venni szeretnék egyet. van rá esély hogy gyorsabban megir egy dvd-t mint a mostani ami 40perc 1 dvd? 10ezernél többet nem szeretnék rászánni.
2010. máj. 4. 21:24
 1/4 LASFASF ***** válasza:
Nem függ, de Nero-ban be tudod állítani az írási sebességet, de minél lassabban írod, annál jobb. Tapasztalatból mondom, amit megírtam gyorsan, az előbb tönkre ment, mint amit lassan írtam.
2010. máj. 5. 00:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy a géped sem egy mai darab. A proci és a memória is befolyásolja.
2010. máj. 5. 05:59
 3/4 LASFASF ***** válasza:

Egyébként a helyedben én kezdésnek egy új alaplapot vennék, utána dvd írót, vinyót, procit, ha nincs integrált videókártya akkor azt. Nem ártana egy új gépet felépítened, mivel ahogy az előző mondta, feltehetően nem mai darab a géped. ;)

00:17-es voltam.

2010. máj. 5. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:
az írási sebesség a fizikai memória mennyiségétől függ. Durván 1 GB alatt lassabb az írási sebesség, merevlemeztől függetlenül.
2010. máj. 6. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!