Vettem egy LG 43UH603V tévét és nem működik. Mit tudok csinálni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tegnap vettem a fent említett tévét és mikor bekapcsoltam nem adott semmi képet gondoltam típushiba, ma vissza vittem a boltba ott minden működött és mindent beállítottak ott rendben volt, mikor haza hoztam bekapcsoltam és semmi képe nem volt de az adás hangját lehet hallani lehet kapcsolni mindent lehet, csak nem ad semmi képet.
Mit tudok most csinálni? Vigyem vissza?
2017. jan. 9. 20:38
1/3 anonim válasza:
Talán fejtsd ki,honnan nyered a kpéet, set top box, ca modul, analóg adás.. hdmi, scart, koax?!?!?
2/3 A kérdező kommentje:
Koax kábellel és Tarr KFt
2017. jan. 9. 21:00
3/3 A kérdező kommentje:
átvittem egy másik szobába másik koax kábel de ott sem jó, a boltban is Tarr Kft koax kábellel volt és ott rendesen működött nem volt vele baj.
2017. jan. 9. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!