XBOX360-ra nagy fájl másolása?
RGH-s XBOX360-ra szeretnék egy játékot másolni, ami 8GB. A FAT32-re formázott pendrive-ra nem lehet ekkora fájlt másolni, az NTFS formátumra formázott pendrivet viszont nem ismeri fel az XBOX.
Hogy lehet nagy (8GB) fájlt az XBOX HDD-jére másolni ?
ez butaság.. win 8 és 10 alatt tényleg nem megy a pen drives 5let..
De lehet fat32 pent formazni google keresés 1 perc és letöltöd a programot 2 kattintás és megy.
azt másolhatod.
akkor engedélyezheted a samba servert is, akkor lazán fellépsz halozaton az xboxodra és felmásolod.. az is megy.
Szóval van 2 megoldásod amihez nem kell hardver se különösebb tudás.
Írtam, hogy 8GB a fájlom.
A FAT32-nél 4GB a max file méret !
De ha az ExFat-ot ismeri az XBOX360, akkor az jó megoldás.
nem gond, keress olyan formattálót ami fat 32n tud nagyobb fileméretet.. van, higyj nekem. a fat 32n is cimezhető nagy file méret, csak nagyobb blokkmérettel.
talán verbatim fat 32 tool a neve, de van a hp nak is ilyen formattálója és formattálás után menni fog csak googizzál picit.. nekem van egy 1 terás hddm és 8 gigas filet raveszek, fat 32 és az xbox olvassa..
Az XBOX260 nem ismeri fel az ex-FAT-ra formázott pendrive-t.
Nem tudna valaki a találgatás helyett egy biztosan működő megoldást?
Nem tudom routerre dugni, nem tudok nagyobb blokméretet beálítani.
Letöltöttem a Verbatim FAT32 tool-t, de az is csak a szokásos fat32-re tudja formázni, nem lehet benne semmit sem állítani (pl. blokkméretet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!