Az AMD FX6100 processzeornak mennyi a terhelés nélküli és a terhelés alatti optimális hőmérséklete gyári hűtővel túlhajtás nélkül, alap beállításokkal?
Figyelt kérdés
Eddig nem igazán figyeltem oda a hardverek hőmérsékletére, de miután leégett az Asus HD6850-es GPU-m elővigyázatosabb lettem, helyére került egy GF 1050Ti, aminek az terhelés nélküli hőmérséklete 22-29 fok, terheléses pedig 37-40 fok (kipróbálva a: The rise of tomb raider játékkal high beállításokkal). Ugyan ezen játék futtatása előtt az Fx6100 as processzorom terhelés nélküli hőmérséklete 35-38 fokos volt, a játék futtatása alatt-után 50-55 fokra hevült. Az érdekelne milyenek a processzor határai, milyen hőmérséklet után kell elkezdenem aggódnom a CPU miatt?2017. jan. 9. 15:43
1/1 anonim válasza:
gyári hűtéssel hamarabb fogsz a zaj miatt aggódni mint a főfokok miatt. A procikban tudtommal van túlmelegedés elleni védelem, egyszerűen kék halált kapsz. Utána újra lehet indítani.
De amúgy 65 fok az AMD ajánlása. Ha kíváncsi vagy mire jó a hűtőd akkor tudom ajánlani a prime95-öt. (maxra leterheli a procid)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!