Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen vinyl lemezjátszó jó?...

Milyen vinyl lemezjátszó jó? Többi lent.

Figyelt kérdés

Arra akarok rájönni hogy milyen lemezjátszó jó (bakelitlemzere gondolok nem gramofonra)

Az ára honnan kezdődik ami jó?

És ha tudtok akkor olcsón szerezni (Weboldalra gondolok) úgy 30000alatt És általában a lemezek milyen gyorsasággal kell lejátszani? Köszi a jó választ. Bocs a szedett vetett írásomért...

2017. jan. 9. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
26%

30e ft ért egy középkategóriás hengszedőt nem kapsz hozzá nemhogy lemezjátszót.. a jók használtan is több 100e ft os tételek.

használtan tán van még olyan hogy hificity vagy ilyesmi nézelődj, vagy hifi apró, azt érdemes válogatni. De ennyi pénzért ne várj sokat.

A lemez fordulatszáma meg attól függ hogy milyen fordulatszámú lejátszásra készítették.. De az rá lesz írva.

2017. jan. 9. 19:10
 2/6 A kérdező kommentje:

kösz. [link]

Szerinted ez jó?És remélem ez nem gramofon..

2017. jan. 13. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:

:D ez egy sz.r.

arra jó lesz hogy vicces mert pörög a lemez és szól a boney m kislemezről de összesen ennyi.

Kérdés mire kell, ha akarsz hifizgetni és jó minőséget amit egy lemezjátszó tud akkor ez NEM AZ.

Ha arra kell hogy nézd ahogy pörög a lemez és vacakol elszólogasson akkor tökéletes.

Ha nem akarod a pörgő lemezt nézni töltsd le mp3ban :)

2017. jan. 13. 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért, az első válaszban egy jó erőset túloztál. Használtan vehet egy középkategóriás lemezjátszót 15ezerért, Sony, Pioneer, Akai, stb, még ugyanennyiért egy Audio Technica, vagy Ortofon hangszedőt, ha talál valaki neki belevalót, plusz használt, de jó erősítő és hangfal...kijön az egész 60 ezer forintból, és mit mondok?

Jól fog szólni, főleg egy nem túl vájtfülű átlagembernek, aki az mp3-hoz van szokva.

Mindezt nem kötekedésből, csak háha a kérdező még nem mondott le a lemezjátszóról a 100 forintos "középkategóriás" hangszedő hallatán. Tudom én, hogy van egymilliós is, de hát na. Nem mindenki bankár...

2017. febr. 1. 00:41
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

erre gondoltam! nemszeretem a hangos zenét

2017. febr. 2. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy lemezjatazonal nincs meghatarozva, hogy milyen hangos...olyan hangos, amilyenre hangositod. Nem értem, miért írtad..
2017. febr. 3. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!