PS4 vagy Új gamer PC?!
Sziasztok.
Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy a 2017-es év szempontjából, illetve a jövőre nézve mire lenne érdemesebb beruházni? PS4 vagy egy új gamer konfig?
Melyik fog elavulni hamarabb/vagy sem!? Melyik érné meg jobban?!!
Véleményekre lennék kíváncsi!:) előre is köszönöm.
Hát a PS4 már elavult hisz ott van a PS4 Pro.
Én gamer PC-re ruháznék be a helyedbe hisz jobb a grafika, az FPS, az irányítás.
Bár tény hogy a PC drágább, néhány játék rosszul van optimalizálva.
Szóval csak akkor PC ha sok pénzed van rá!
Gamer PC, egyértelműen. Ha veszed a játékokat is lényegesen olcsóbb, ha meg letöltöd akkor főleg. Ezen kívül ha meghal benne valami akkor könnyű modulárisan cserélni. Mindenféle modot tudsz majd használni, sorolhatnám, én még a TV-t is géppel használom egy 10 méteres HDMI kábellel.
Ha dögleni akar az ember a kanapén és csak játszani, valamint megfelel a gyengébb grafika és a pontatlanabb irányítás, akkor jó a konzol, egyébként nem.
Az a baj a PS4 árából csak használtan (se) tudsz összetenni jó gépet. Így ha pénzileg nézed PS4 ára kedvezőbbb. Viszont ha van pénzed akkor egy gamer konfigot is betehetsz joystickal nagyképernyőre és 60fix fps sokkal jobb textúrával. Meg az se mindegy mivel játszasz. Én most váltottam konzolra de megszívtam mert amúgy realisztikus lövöldékkel nyomtam (red orchestra 2, operation flashpoint, stbstb) és hát fps-el játszani sincs kedvem joystickal és tegyük hozzá hogy a grafika sem az mint gépen... de aztán vannak címek mint pl a The Last of Us ami miatt meg megérte az egész folyamat. :)
Elavulás meg.... Én PS2-őt pont pár hete vettem elő hogy toljak régi favoritokat. (2004 óta megvan) Az akkori gépemnél meg a telefonom is erősebb már. Viszont a mostani laptopomon meg nyomom a régi retro játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!