Miért zúg a fülhallgatóm?

Figyelt kérdés
Most vettem egy Philips she3900-as fülhallgatót, de amikor videót nézek vele, hallani a háttérben egy kis zúgás hangot ami elég zavaró tud lenni. Interneten azt olvastam hogy lehet hogy az megoldaná a problémát ha levágnám a jack részt és raknák a helyére egy újjat. Vélemény? Lehet máshogyan orvosolni ezt a problémát?

#fülhallgató #Philips #zúgás #Philips she3900 #jack hiba
2017. jan. 5. 14:09
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja, és ha gépbe van bedugva akkor nem zúg, csak akkor zúg ha telefonba dugom be.
2017. jan. 5. 14:14
 2/11 Wadmalac ***** válasza:

Meglepne, ha a dugóval lenne a baj.

Próbáltad más jó fülessel is a telót? Mert szerintem maga a telefon zúg. Csak legfeljebb a xarabb fülesek azt a hangot már pont nem hozzák át.

2017. jan. 5. 14:30
 3/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
Akkor a fülhallgatónak semmi baja,a telefon zúg.
2017. jan. 5. 14:47
 4/11 A kérdező kommentje:

a telefonom más fülhallgatóval tökéletesen szól, semmi zúgás.

Amit most vettem fülhallgatot azt meg próbáltam más telefonokon is, mindegyiken van zúgás, csak változó erőségű, egyedül gépen nincs semmilyen zúgás sem.

2017. jan. 5. 15:34
 5/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
Jó, de a telefonban a csatlakozó mellett elég sokminden van, Wifi, Bluetooth, hálózati jelek, amiket ez az új fülhallgató érzékel már.
2017. jan. 5. 15:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Hmmm, szoval akkor ezt nem lehet orvosolni, igaz?
2017. jan. 5. 20:38
 7/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
Fene tudja, elvileg nem szabadna hallani ezeket. Azt kellene megnézni, hogy hány ohm-os az új füles meg a régi, talán az is lehet baj. Nem találkoztam még ilyen hibával egyébként. Akár lehet rossz a csatlakozója a fülesnek is, a telónak is, nem tudom.
2017. jan. 5. 21:06
 8/11 Ypszilon1980 ***** válasza:

Jaj már tudom ez melyik füles, nekem is pont ilyen van.

Hát nem egy jó füles egyébként és ehhez képest drága.

Az a baj vele, hogy nem mindegy milyen erősítésű lejátszóhoz csatlakoztatod és nagyon függ attól a hangzása, hogy mennyire tudod eq-val állítgatni. Próbálj meg a mélyből levenni, a magasból meg kiemelni.

Ez ilyen basszus kiemelős füles a gyártó szerint, de amúgy meg nekem pont a mélyeket alig hozza át.

Maga a csatlakozó csere ezen nem tud segíteni, bár elképzelető, hogy rossz a füles. Én Pioneer-t vennék helyette.

2017. jan. 5. 21:39
 9/11 Wadmalac ***** válasza:
Esetleg az is lehet, akkora az érzékenysége, hogy az árnyékolatlan kábele begyűjti és megszólaltatja a teló üzemszerű elektromágneses zaját.
2017. jan. 6. 08:10
 10/11 Ypszilon1980 ***** válasza:

Árnyékolt a kábel, csak arra a frekvenciákra érzékenyebb.

Ez van, utálom ezeket a dolgokat én is.

2017. jan. 6. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!