Fülhallgató megfordítása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A múltkor elromlott a fülhallgatóm dugasza, ezután megcineztük, most működik is, annyi baj van, hogy kiderült, fordítva lett bekötve, és ezért minden hangot fordítva hallok. Mármint úgy például, hogy ha valamit balról kéne hallanom, jobbról hallom. Realtekben nézelődtem, de nem találtam megoldást erre. Ha valaki tud rá valamit, azt szívesen meghallagatom.

Előre is köszönöm a válasz(oka)t!

2017. jan. 4. 15:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Nem mondtam hogy lehet kapni. Csinálni kell. Hogy akar-e vagy nem, az ő dolga. Felvázoltam egy alternatív lehetőséget. Ennyi, nem kell élni vele. "

Jó, csak érted, ezzel nincs előrébb a kérdező, mert gondolom épp a forrasztást, barkácsolást akarta elkerülni. Ez a tanács semmivel nem hasznosabb, mint a "foraszatok ujra...."

Nem utál senki téged, (sőt tök jó válaszaid szoktak lenni) csak rámutattam, hogy ez a válaszod (szerintem) miért nem volt hasznos.

További szép napot!

2017. jan. 5. 15:07
 12/13 Szirty ***** válasza:

"Jó, csak érted, ezzel nincs előrébb a kérdező, mert gondolom épp a forrasztást, barkácsolást akarta elkerülni."

Pont akkor barkácsolt amikor elkövette. Így azt elkerülni már nem tudja :)

Nincs semmi gond, nem azért írtam.

Hogy a kérdező mit gondol vagy akar, azt majd eldönti a válaszok erdejében vagdalkozva. Majd eldönti mivel van előrébb.

2017. jan. 5. 19:15
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából végül át lett forrasztva, annál inkább, mert sikerült megint belebotlanom, és újra elromlott. :D

De egyébként nagyon hasznos az a program, utólag megnéztem, és tényleg ment.

2017. jan. 8. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!