Létezik asztali veszteségmentes lejátszó?
Le szeretném cserélni a cd lejátszóm. Létezik olyan asztali lejátszó ami képes FLAC, APE illetve MP3 lejátszására, (film nem kell, sem az, hogy hálózatba lehessen kötni, semmi wi-fi stb.)és rendelkezik kijelzővel, távirányítható, sztereo erősítőre köthető?
Pusztán a cd lejátszót szeretném vele felváltani, de tudjon kicsit többet, és persze szóljon jól! :))
Nagyon köszönöm előre is!
rengeteg létezik ami FLAC-ot, ALAC-ot lejátszik.
A kérdés inkább az, hogy mennyi pénzed van, egy pár tízezer forintos eszköztől egészen a high-end gyártók 500-600 ezer forintos cuccaiig válogathatsz.
Azt meg nem értem, hogy tudjon többet, mint a CD lejátszó. A legtöbb FLAC-ot CD minőségben grabbelik, tehát ha annyit tud, mint a CD az már tökéletes.
Úgy van ahogy az előző hozzászóló írta.
A tudjon többet az azt jelenti, hogy más eszközről is játszon le ilyen fájlokat? Elég nehéz manapság hozzájutni jobb minőséghez, mint a CD, de felesleges is szerintem.
Köszönöm, valójában csak a kérdés lényegét nem tettem fel: mi ezen készülékek neve?
Konkrét típus esetleg?
Nem minőség terén értettem a tudjon többet, természetesen.
digital media player vagy digitális médialejátszó néven keresd
Itt például találsz egy csomót:
Egyébként a legtöbbel az a baj, hogy alapban nem tartalmaznak HDD-t, tehát még kell valamilyen NAS megoldás melléjük.
Valamint a komolyabbak (értsd jó a minőség is) azért elég drágák
egyébkét azért lehet találni olcsóbbakat is:
- popcorn hour, a dune hd, Pro-Ject Stream, van egy rakás kínai klón is, és például raspberry pi-ból is sokan építenek, lehet kapni komplett kitet, szóval nem kell neked forrasztgatni semmit.
Egy szó mint száz, kb 30-40 ezertől a több milliós kategóriáig van minden, de az, hogy melyiket vegyed messze túlmutat azon, hogy itt a GYK-n valaki megmondja a tutit, rengeteg minőség, képesség versenyez jelenleg a piacon, meg kell hallgatni többet, megnézni a menüjüket, a képességeiket, és utánaolvasni, hogy mit tudnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!