Hogy rendezitek sorba a zenéiteket mp3/4 lejátszón?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi hogy pl. szoktátok-e használni a lejátszási listákat,vagy csak simán előadó szerint rendezitek?Melyik a legjobb és miért?

Ha van más alternatíva azt is szívesen hallom. (ill. olvasom)

2010. máj. 3. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Nos nekem olyan okos, hogy előadó szerint mappákba rendezi :)

Lejátszási listáim is vannak, futáshoz például dj set-ek :D

2010. máj. 3. 22:32
 2/6 A kérdező kommentje:

:)

Én is sportolok...Amikor megvettem a lejátszóm egyből csináltam egy "sport" lejátszási listát :D .

De a többit nem tudom hogy rendezzem. Most a műfaj, és az előadók között vacillálok.De hát annyi szám van rajta....és minden 3.nak más az előadója. :S Csak egy-két teljes cd van rajta.

2010. máj. 3. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nemkell rápakolni 20 giga zenét és mindjárt átláthatóbb..
2010. máj. 4. 09:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocs,de nem ez volt a kérdés...Ha okosat nem tudsz mondani akkor inkább maradj csendben.
2010. máj. 4. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem sok mappában van, albumok külön mappában, + egy vegyes mappa, előadó szerint névsorrendben. A tartalom persze változik, de a mappaszerkezet 5.5 éve változatlan, van olyan szám ami azóta rajta van... Igaz, csak 1 gigás (akkoriban még nem volt nagyobb :D), de szerintem nagyobb lejátszón is átlátható maradna így.

Amit te raksz rá, úgyis átlátod, ebben más nem nagyon tud segíteni (pl a gépemen van kb 90 giga film, zene, képek, egyetemi cuccok ömlesztve, időrendben pár havonta külön mappában. 42ezer fájl... mégis mindig tudom hogy mi hol van).

2010. máj. 21. 03:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Ez elött volt egy 2 gigásom és ott úgy rendezhettem ahogy akartam (Mappák, vagy számok amik nem voltak mappában),

De a mostanin elég bonyolult mert csak lejátszási listákba rendezhetem.Szóval kicsit bonyolult....tudtam hogy visszasírom a régit.

2010. máj. 21. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!