Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyibe kerül és hol lehet...

Mennyibe kerül és hol lehet venni xbox 360-at kinect-tel?

Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak az xbox 360-at kinect-tel. Csak azt nem tudom, hogy ezeket együtt is lehet venni, vagy csak külön lehet... szóval örülnék, ha választ kapnék erre, és azt is megköszönném, hogy ha egy linket tudnátok küldeni. :)

2017. jan. 1. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
2017. jan. 1. 15:22
 2/5 A kérdező kommentje:
kösz, de én újat szeretnék venni, nem pedi használtat
2017. jan. 1. 15:27
 3/5 anonim válasza:
Szerintem nem lehet venni egybe hanem külön külön... nekem csak sima xboxom van ed az volt 60k plusz meg egy kinect sztem 70k lesz amugy euronics, media marktba lehet venni
2017. jan. 1. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy egyben vásárolva nagyon jobban járnál. Az alap Kinectes 360 csomagban csak 4GB tárhely van, tehát egy merevlemezt rögtön kéne venned hozzá. Van olyan is azt hiszem amelyikben van merevlemez, de azt itthon sosem igazán lehetett kapni.
2017. jan. 2. 08:44
 5/5 anonim ***** válasza:
A lényeget nem írtam az előzőhöz, szóval szerintem jobban jársz ha veszel egy 250 vagy 500GBos Xbox 360 S vagy E modelt és külön egy Kinectet.
2017. jan. 2. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!