Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ki lehet cserélni? Ha igen hogy?

Ki lehet cserélni? Ha igen hogy?

Figyelt kérdés

2004 Seat cordoba autóban szeretném cserélni a hangszórókat . Ma szétszedtem az ajtó burkolatot , majd meglepődve tapasztaltam, hogy a mélysugarzó egy keretben van , amelybe egy téglalap alakú csatlakozó megy bele . Ha azt ki húzom akkor sem a magas sugárzó sem pedig a mély sugárzó nem szol . Azt hittem, hogy a hangszóró csak kettő saruval van bekötve , mint a régi swiftemben van . Erre most itt egy keret . Na szóval van egy pioneer fejegységem , szeretnék venni kettő darab magas és kettő darab két utas mély sugarzót ( hertz amire gondoltam , vagy a márka hűség miatt pio )

Ha a keretet leszedem , akkor a hangszóró valószínű ugyanúgy kettő saruval van bekötve ? Egyaltalan nem értek ehhez .. sajnos , viszont szeretnem megtanulni és magam megcsinalni .

A bekotesi rajzon nincs feltüntetve hangvalto .. tehát valószínű nincs is benne . Hova kellene bekossem ? Jo a hertz vagy szerintetek milyet ? Egyaltalan meg lehet csinálni ?? (13 cm a hangszóró ami benne van most)

Csak egy kellemesebb hangzást szeretnek elérni benne . Van ezen kívül es Skoda yeti a családban , annak a gyári hangzása bőven elég lenne ... szóval csak egy jo minőségű basszus kellene ..

Képek arról a számomra érthetetlen dologról

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. dec. 30. 12:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!