Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Jót tesz az erősítőnek ha...

Ágoston György kérdése:

Jót tesz az erősítőnek ha zenét hallgatok rajta?

Figyelt kérdés
Egy elektromos gitár erősítőm van, amin nem rég feltaláltam, hogy lehet rajta zenét hallgatni. Szerintetek nem fog tőle tönkremenni?

2016. dec. 29. 15:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mi elolvastuk a kérdést, de attól hogy nem jól fogalmazta meg a kérdező a kérdését, attól még nem belekütünk, mert mi is pontosan tudjuk hogy mire gondolt, és válaszolunk a kérdésre. Legalábbis veled szemben mi értjük mit akart kérdezni. 58%. :D
2017. jan. 2. 19:06
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha nagyon dönteni kell, melyik a rosszabb anyag, vegyük sorra a követelményeket:

Hangszerhez bírni kell a marhanagy dinamikacsúcsokat. Ezek olyasmik, amitől a hifik berogynának, simán tizede a táp a szükségesnek, és még mennyi minden nincs felkészülve rá!

Zenéhez bírni kell a folyamatosan padlógázon ordító, már-már négyszögjel hangot (bármilyen hihetetlen, az utóbbi évtizedekben tényleg túl sok decibelt akarnak nyerni igen csalafinta limiterekkel ezek a jó iparosok, igazán senki se tudja, mi a francért. ennek köszönhetően péppé van kompresszálva a zene, egyesek hangosság-háborúként aposztrofálják a fura tendenciát)

Én nem félnék, hogy ne bírná a cucc. Talán inkább a füled fog túlságosan hozzászokni a gitár számra egészségesen színező cuccodhoz, ami behatárolja a lehetőségeidet, amikor állítgatod a cuccot. Nyilván nem tilos, de korrekt kis monitorokon, értelmes szubbal, egész jól csillapított helyiségben rendesen meghatódsz a zenétől, olyan jó a hangszermotyóhoz képest. Sőt, talán maga a sztereó is besírós, ha sokáig nem hallod... :D

2017. jan. 3. 20:11
 13/19 anonim válasza:
Bele a CD Inputba vagy USB-be és hadd szóljon!
2017. jan. 15. 12:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Jót nem tud tenni a zenehallgatás az erősítődnek és elromlani/tönkremenni sem tud tőle.
2017. ápr. 17. 01:21
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! :)
2017. jún. 27. 13:55
 16/19 Mojjo ***** válasza:
Na, ilyet sem láttam még, hogy egy kérdező fél év (!) után néz rá újra a kérdésére, és válaszol :D
2017. jún. 27. 14:56
 17/19 A kérdező kommentje:
már rég megnéztem csak most irtam te nagyokos
2017. jún. 27. 18:07
 18/19 anonim ***** válasza:
És jobb lett az erősítő, mióta zenét hallgatsz rajta?
2017. jún. 27. 21:51
 19/19 anonim válasza:
Csak nyugalom Mojjo mindig túlzásba viszi a dolgot XD
2017. jún. 28. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!