Kislányom kapott egy dinamikus mikrofont mivel nagyon szeret énekelni. Az lenne a kérdésem hogy mivel lehetne használni? Laptoppal nem csinál semmit. én meg nem értek hozzá sajnos.
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 20:37
2/10 A kérdező kommentje:
És azt a laptophoz kell csatlakoztatni?
2016. dec. 27. 22:14
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Ugy nem működne esetleg ha egy mic bemenettel ellàtott hifihez, dvd-hez vagy akármihez csatlakoztatnàm?
2016. dec. 28. 08:22
5/10 Szirty válasza:
Működhet ha a mikrofonbemenete dinamikus mikrofonhoz való és nem elektret mikrofont vár.
Ki kell próbálni.
6/10 anonim válasza:
Ha nem sikerül, én kazettás walkmant alakítottam át ilyen célra. Jófogáson 500 forintért lehet venni, némi átalakítással ideális a célra.
Ha nem válik be a hifi, dvd, akármi csatlakoztatása, segítek egy ilyet megcsinálni, minimális a költsége. A súlya sem nagy, a posta levélként 260 forint volt ha jól rémlik.
7/10 Ypszilon1980 válasza:
Ki kell próbálni, elvileg működik, de vannak olcsó előerősítők pont ilyen mikrofonokhoz.
8/10 Ypszilon1980 válasza:
Kazettás walkman átalakítása sokmindenre jó, erre is, tetszik az ötlet, én is régebben ezzel csináltam előerősítőt egy nagy erősítőhöz, gitár torzítónak is jó, szóval díjazom az ötletet..
9/10 A kérdező kommentje:
Marad a kazettás walkmen mert nem akar működni. :( Segitetek akkor?
2016. dec. 28. 23:22
10/10 Ypszilon1980 válasza:
Én kiszedtem a nyákot belőle, leforrasztottam a fej kábeleit, ide ráforrasztottam a mikrofon kábeleit, elemeket rákötöd. Fülhallgató csatlakozón pedig jön az erősített jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!