Tudtok ilyen laptopot mondani?
Figyelt kérdés
13.3"-14.6" közötti laptopot keresek. min 1gb vga legyen benne. súlya 2kg alatt legyen. árban max 50ezer (használtan)
már 1db-ot találtam: Acer timeline X 3830tg. de kíváncsi vagyok, hogy van ennél jobb ebben az árban?
2016. dec. 25. 22:39
1/15 anonim válasza:
Ha akarod, eladó egy Lenovo Ideapad 100-as, 4 GB memória, 15,2 kijelző, Windows10-re alkalmas. Néhány hónapos.
4/15 A kérdező kommentje:
hát ezek mind 2kg felettiek illetve mind hd 3000as vga ami nem 1gb. én nem egy keresős oldalt szeretnék ,mert ezeket már átböngésztem.
2016. dec. 26. 15:05
5/15 anonim válasza:
Nem agyonhasznált, nem nehéz, vékony, igaz, már volt javítva. 70 ezer az ár.
6/15 anonim válasza:
Két és fél garancia még van hozzá.
7/15 A kérdező kommentje:
ez is több mint 2kg...
13.3 kijelző kell. 2kg alatti és 1gb vga.
2016. dec. 27. 20:34
8/15 anonim válasza:
"ez is több mint 2kg..." - és akkor mi van??? Annyira gyenge vagy, hogy nem bírod el, vagy mi?
9/15 A kérdező kommentje:
igen. nem birom el. nem szeretnek egy 3kilos laptopot cipelni.
kijelzoben se felel meg. max 14" kell. 13.3 lenne az idealis. ha az agybol gepezek akkor se nyomjon a 3kilos gep. koszonom a kommentedet.
2017. jan. 4. 11:17
10/15 anonim válasza:
A Macbookok nagyon vékonyak és könnyűek, a kijelző is megfelelne neked, csak éppen méregdrágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!