LG smart tévéhez miért nem működik a Hama uzzano vezeték nélküli billentyűzet?
Hát végül is az igen. Sajnos!
Böngészővel sem rendelkezik sajnos... pedig egyik helyen így hirdették h van böngészője
Köszönöm mindenkinek! Ezek szerint sikerült a legbutább okostévét megvennünk.Euroncsban vettük és világosan megmondtuk az eladónak hogy internetezni is akarunk atévén, melyiket ajánlja? meg billentyűzetet is kérünk hozzá.
jó hülye volt hozzá,lényeg neki hogy eladta,
Szerintem vissza kéne vinned oda ahol vetted, és a fentebbi okokra hivatkozva vagy pénzvisszafizetést vagy levásárlást kérni.
Ha nem megy, akkor panaszkönyv és fogyasztóvédelem.
Férjem kitalálta hogy veszünk hozzá egy ilyen kábelt:
plussz az elfekvőben lévő régi laptopunkkal összekötjük és működni fog a billentyűzet. Szerintetek?
Mármint hogy a laptophoz egyszerű monitorként használnátok a tévét? Ezzel a kábellel nem fog menni. Az alapvető probléma az, hogy ezek a kábelek nem tudnak VGA jelből HDMI jelet előállítani, tipikusan csak HDMI -> VGA irányban használhatók.
Amúgy eleve nem értem, minek kéne billentyűzet ehhez a tévéhez; nincs rajta böngésző, és semmi olyasmi, amihez szövegbevitelre lenne szükség.
"elfekvőben lévő régi laptopunkkal összekötjük és működni fog a billentyűzet. Szerintetek?"
Szerintem a régi laptopodon nincs HDMI kimenet.
Szerintem ha van is és összekötöd, és véletlenül működne amiben nem nagyon hiszek, szóval a VGA jel nem igazán nagy tévére való.
Főleg nem úgy, hogy aki eladja, 1200-ért vette.
Ez már sejteti a műszaki színvonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!